zondag 24 februari 2013

Upside Down Patato Pie


Upside Down Patato Pie

Ingrediƫnten:

- 1 eetlepel boter
- 2 eetlepels suiker
- basilicum
- krieltjes
- zongedroogde tomaatjes ( zie recept)
- oude kaas
- bladerdeeg

Werkwijze:

Smelt de boter in de skillet.
voeg de suiker toe en laat het karameliseren.













Strooi wat basilicum over het mengsel en bedek de bodem met gehalveerde krieltjes (glade kant naar beneden).








Vul de openingen tussen de piepers met zongedroogde tomaten.




Bedek het geheel met dikke plakken oude kaas.












Dek het geheel af met bladerdeeg  goed uitgerold, prik met een vork veel gaten in het deeg.











Indirect op de barbecue, split gril methode, na 30 - 35 minuten ben je klaar.














Omdraaien op een plat bord of plank.





Eet smakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten