BBQ Spaghetti
Ik had wat
pulled pork over van de laatste sessie en ik dacht wat kan ik ermee, aangezien
wij vandaag och spaghetti gingen eten dacht ik aan een combi hiervan, Dus even
een paar recepten opgezocht ,en uiteindelijk van verschillende recepten een
heerlijke combinatie gemaakt.
Ingrediƫnten:
1 cups Texas
sytle barbecue saus
1 blik
gepelde tomaten (gepureerd met de staafmixer)
½ cup
Mississippi barbecue saus smaak sweet’n mild (zachte zoete rooksmaak)
2 cups
pulled pork, klein gesneden
1 kleine ui
1 teentje
knoflook
3 eetlepels
Heinz ketchup
2 eetlepels
olie
400 gram
spaghetti, al dente gekookt
Bereiding:
Zet een pan
op het vuur verhit hierin de olie
en fruit hierin de uitjes aan voeg de knoflook eraan toe.Doe vervolgens
de barbecuesausen, tomatensaus,
ketchup en de pulled pork bij elkaar in een pan roer dit goed door elkaar en
breng tegen de kook aan. Laat dit 5 minuten zachtjes doorkoken. Kook
ondertussen de spaghetti al dente zoals aangegeven op de verpakking.Voeg de
spaghetti toe aan de saus en roer door totdat elke sliert spaghetti met saus is
bedekt.
Eet smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten