woensdag 20 februari 2013

BBQ Spaghetti


BBQ Spaghetti

Ik had wat pulled pork over van de laatste sessie en ik dacht wat kan ik ermee, aangezien wij vandaag och spaghetti gingen eten dacht ik aan een combi hiervan, Dus even een paar recepten opgezocht ,en uiteindelijk van verschillende recepten een heerlijke combinatie gemaakt.

 IngrediĆ«nten:
1 cups Texas sytle barbecue saus

1 blik gepelde tomaten (gepureerd met de staafmixer)
½ cup Mississippi barbecue saus smaak sweet’n mild (zachte zoete rooksmaak)
2 cups pulled pork, klein gesneden

1 kleine ui
1 teentje knoflook
3 eetlepels Heinz ketchup
2 eetlepels olie
400 gram spaghetti, al dente gekookt


Bereiding:

Zet een pan op het vuur verhit hierin de olie  en fruit hierin de uitjes aan voeg de knoflook eraan toe.Doe vervolgens de barbecuesausen,  tomatensaus, ketchup en de pulled pork bij elkaar in een pan roer dit goed door elkaar en breng tegen de kook aan. Laat dit 5 minuten zachtjes doorkoken. Kook ondertussen de spaghetti al dente zoals aangegeven op de verpakking.Voeg de spaghetti toe aan de saus en roer door totdat elke sliert spaghetti met saus is bedekt.



Eet smakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten