Ingrediënten:
1 bosje lente-ui
1 groene paprika
1 blikje (ca. 400 gram) maïskorrels
3 eetlepels crème fraîche
1 ei
1 theelepel paprikapoeder
100 gram vers geraspte oude kaas
snufje zout
snufje vers gemalen zwarte peper
olie
Werkwijze:
Maak de lente-uitjes en paprika schoon;
snijd de uitjes in smalle ringen en de paprika in kleine stukjes.
Pureer de uitgelekte maiskorrels met een
staafmixer. Roer de uitringetjes, paprika, crème fraîche het losgeklopet ei en
de paprikapoeder en kaas door de mais en bring op smaak met zout en peper.


Leg 4 stukken aluminiumfolie van 20 cm
op het aanrecht en vet zet in met de olie.
Schep het maismengels in het midden en vouw de folie dicht.
Leg de pakketjes boven de gloeiend hete houtskool en
laat ze in ongeveer 20 minuten gaar worden.
Haal ze van de bbq en eet ze vervolgens
op.
Eet smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten